Om mig

Mitt foto
Västra Götaland, Sweden
Jag är mamma(40+) till två underbara tonåringar Lukas 17år och Lisa 13år är gift sedan 20 år med Patrik. Vi bor i ett hus på landet med en hund - Nemo och en katt - Marwin. Jag gillar att läsa, baka, laga mat. Jag försöker att se positivt på tillvaron och njuta av vad livet har att ge :)

fredag 18 februari 2011

Semestertider

Har dag nr 2 av semester denna veckan av 2 möjliga och idag gör jag inte mycket, som vanligt ;)
I går hade jag och dottern mys med en dag på stan och mat ute - blev sushi som är så gott ( tycker jag ) Får dottern välja matställe igen så blir det inte någon sushi restaurang utan säkert nån tai-variant eller nåt annat. Duktig tyckte jag att hon var som smakade på maten för att kunna säga om det föll henne i smaken eller ej.

I dag har dottern en kompis här hemma och de har fått stor röjar-krafter och fixar och donar. Behöver göra det jag med men... jag satte mej här istället framför datorn och väntar på att anfallet ska gå över!

Har gjort ett litet experiment med min man - utan att han vet om det...på det här med kvinnligt och manligt ;) Köpte avfallspåsar en rulle grå påsar och en rulle med rosa. Tömmer jag soporna tar jag och sätter en ny påse i hinken då rosa påse, men tömmer han tar han den grå. Intressant ska det bli när den grå rullen har tagit slut om han då tycker vi ska köpa nya påsar eller om han ger sej på o använda de rosa eller nästa rulle som ligger där, en med lila påsar ;D
Oj oj vad lite som kan roa en liten själ ^^

I morgon får vi hem sonen från en sportlovsvecka uppe i fjällen... ser verkligen fram emot det och att allt kommer in i vanliga gängor igen men till dess njuter jag av den här dagen och solen som lyser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar